Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consultes al cens electoral per a les properes Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig
eleccions
Del 25 de març a l'1 d'abril, ambdós inclosos, es podrà presentar la sol·licitud per esmenar o fer reclamacions a la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística i a l'Ajuntament

QUÈ: Amb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, del 25 de març a l'1 d'abril es podran consultar les dades del cens electoral i el col·legi electoral assignat. Els ciutadans podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circumscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.
 
QUI: Els electors per aquestes eleccions són els CER (cens d'espanyols residents a Espanya) i CERA (cens d'espanyols residents absents).
 
QUAN: Del 25 de març a l'1 d'abril, ambdós inclosos, es poden fer consultes i reclamacions en relació a les dades del cens tancat a 1 de gener de 2024 (que inclou les variacions padronals fins el  28 de desembre de 2023 )

COM: A través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (https://sede.ine.gob.es) i a l'Ajuntament; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circumscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

     
Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 900.343.232, horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

La Oficina del Cens Electoral remetrà la targeta censal als domicilis entre el 15 i el 23 d'abril.

Pujar al principi de la pàgina