SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Descubierto 26ºC|10ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Sadurní, present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya
El nou regidor de Turisme, Pedro Campos, va assistir divendres a l'acte inaugural
PUBLICADO EL 19.03.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

turisme

L'Ajuntament de Sant Sadurní, a través del servei de Turisme, ha participat un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya B-Travel, que es va dur a terme el passat cap de setmana al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. 

El nou regidor de Turisme, Pedro Campos, es va desplaçar divendres al migdia per assistir a l'acte d'inaugural del saló. Sant Sadurní hi va prendre part de la mà del Consorci de Promoció Turística del Penedès, a través de l’Agència Catalana de Turisme i sota el paraigües de la Diputació de Barcelona i la marca “Barcelona és molt més”.

El Servei de Turisme ha promocionat l’oferta turística de Sant Sadurní als assistents al Saló, majoritàriament visitants de la província de Barcelona i ciutat, conjuntament amb la varietat d’experiències i activitats enoturístiques de Penedès Turisme, especialment dins la Ruta del Vi del Penedès.

El B-Travel ha obert la campanya turística a les portes de Setmana Santa, reunint un total de 129 expositors directes i més de 650 marques en una edició en què s’ha ampliat la mostra de destinacions nacionals i internacionals. El turisme de qualitat i sostenible, les propostes experiencials i les ofertes per als viatgers han estat els protagonistes de l'esdeveniment emblemàtic del sector.

 ‘On comença el teu viatge’

Sota el lema 'On comença el teu viatge', B-Travel ha ofert a tots els visitants un ampli ventall de possibilitats per contractar les seves vacances o escapades tant a nivell nacional com internacional, i és un bon aparador pel Penedès per tal d'arribar d'una forma molt directa al visitant final. Com a novetat d'aquesta edició, B-Travel ha recuperat el sector dels operadors de creuers. A nivell internacional, han participat països com Brasil, Cuba, Croàcia, Estats Units, República Dominicana, Tanzània i regions de França o Portugal.

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^